Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren in Amersfoort

In Amersfoort en omgeving eenvoudig een hoogwerker huren? Met Hendrikse Verhuur kan je direct aan de slag voor jouw project of klus. Onze hoogwerkers zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nou in Amersfoort aan het werk moet of uit Amersfoort afkomstig bent.

Hoogwerkers te huur omgeving Amersfoort

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

Direct leverbare hoogwerkers

Als u zo snel mogelijk met een project in Amersfoort wilt starten, ben je bij Hendrikse Verhuur aan het juiste adres. Doordat wij in bezit zijn van een wagenpark kunnen wij uw gehuurde hoogwerker de volgende dag al in Amersfoort afleveren. Handig voor als u spoed heeft.

Kwaliteit en veiligheid

Om de kwaliteit van onze huurders te waarborgen, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit hoogwerkers. Jaarlijks worden onze hoogwerkers geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons vakbekwame personeel. Een hoogwerker in Amersfoort huren kan eenvoudig online. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Aanvragen via de mail of telefoon is uiteraard ook mogelijk!

Daarnaast is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit betekent dat u huurt een partij dat een erkend betrouwbaar en specialistisch machine verhuur bedrijf is. Zo kunt u uitgaan van een veilige huurovereenkomst en een volledig werkende hoogwerker.

U kunt heel eenvoudig een hoogwerker bij ons huren. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.