Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren in Almere?

In en rondom rondom Almere eenvoudig een hoogwerker huren? Met Hendrikse Verhuur kan je direct aan de slag voor jouw project of klus. Een hoogwerker huren is handig wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijke klus heeft en geen hoogwerker wilt kopen. Wij leveren al op korte termijn! 

Beschikbare hoogwerkers

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

De volgende dag geleverd in Almere

Als u zo snel mogelijk met een project in Almere wilt starten, bent u bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. Doordat wij in bezit zijn van een wagenpark kunnen wij uw gehuurde hoogwerker de volgende dag al in Almere afleveren. Handig voor als u spoed heeft.

Aantoonbare kwaliteit

Om de kwaliteit van onze huurders te waarborgen, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit hoogwerkers. Jaarlijks worden onze hoogwerkers geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons vakbekwame personeel.

Op hoogte werken moet niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, het is ook erg functioneel. Met onze diversiteit aan hoogwerkers bereikt u iedere plek en kunt u eenvoudig uw werk blijven vervolgen. Onze hoogwerkers zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nou in Lelystad aan het werk gaat of in Lelystad woonachtig bent.

Een hoogwerker in Almere huren kan eenvoudig online. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Aanvragen via de mail of telefoon is uiteraard ook mogelijk!
Hoogwerker
Hoogwerker
huren
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.