Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Een hoogwerker huren in Hilvarenbeek? Dan zit u bij Hendrikse Verhuur goed, want Hendrikse Verhuur verhuurt betrouwbare hoogwerkers tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoogwerkers die u kunt huren in Hilvarenbeek

Bij Hendrikse Verhuur heb je de keuze uit een groot aantal verschillende soorten hoogwerkers in Hilvarenbeek. De hoogwerkers hebben een reikwijdte van 24 meter -en een hoogte van 43 meter. Het assortiment van de hoogwerkers ziet er als volgt uit:

Veiligheid van onze hoogwerkers

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de hoogwerkers zijn twee factoren die heel belangrijk zijn en ook veel met elkaar te maken hebben. Door de kwaliteit van de hoogwerkers te behouden zorgt Hendrikse Verhuur ervoor dat de hoogwerkers te allen tijde veilig blijven voor gebruik. Wij laten onze hoogwerkers dan ook periodiek controleren.

De volgende dag geleverd in Hilvarenbeek

De volgende dag kan uw bestelde hoogwerker al geleverd worden in Hilvarenbeek. Heeft u spoed? Door onze eigen transportdienst is dit geen enkel probleem. Wij leveren vaak al de volgende dag.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.