Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Moet u de hoogte in met een project of klus? Huur uw hoogwerkers in Helmond bij Hendrikse Verhuur! Met onze hoogwerkers kunt u goedkoop en eenvoudig aan de slag.

Een hoogwerker huren in Helmond

De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur hebben een hoogte tot 43 meter –en een reikwijdte tot 24 meter. Hier volgt ons assortiment in hoogwerkers:
  • Elektrische schaarhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers met rupsbanden
  • Elektrische knikarmhoogwerkers
  • Diesel knikarmhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers
  • Schaarhoogwerkers voor ruwterrein

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers

De veiligheid van de hoogwerkers staat centraal bij Hendrikse Verhuur. Dit gaat gepaard met een hoge kwaliteit die hoog blijft door jaarlijkse inspecties door deskundigen.

Weet u nog niet welke hoogwerker u nodig heeft in Helmond? Onze experts geven advies wanneer u nog niet weet welke hoogwerker het beste bij uw klus of project past.

De volgende dag geleverd in Helmond

Wanneer u binnen een korte termijn een klus te klaren heeft staan wij voor u klaar! Met onze snelle service in Helmond staat de hoogwerker de volgende dag al op de stoep en kunt u aan de slag.

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.