Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Bent u op zoek naar een hoogwerker om te huren in Helmond? Zoek dan niet verder! Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor al uw werkzaamheden op hoogte. Wij begrijpen dat het huren van een hoogwerker soms een uitdaging kan zijn, vooral als u niet bekend bent met de verschillende soorten hoogwerkers die beschikbaar zijn en welke het beste bij uw behoeften past. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwerkers, inclusief telescoop- en knikarmhoogwerkers, zodat u de juiste hoogwerker voor uw project kunt kiezen.

Een hoogwerker huren in Helmond

De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur hebben een hoogte tot 43 meter –en een reikwijdte tot 24 meter. Hier volgt ons assortiment in hoogwerkers:

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een betrouwbare en veilige oplossing kunnen bieden voor uw werkzaamheden op hoogte. Onze hoogwerkers zijn van de hoogste kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Onze hoogwerkers voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en zijn geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden op hoogte, van bouw- en installatiewerkzaamheden tot schilderwerk en glasreparatie.

Weet u nog niet welke hoogwerker u nodig heeft in Helmond? Onze experts geven advies wanneer u nog niet weet welke hoogwerker het beste bij uw klus of project past.

De volgende dag geleverd in Helmond

Wanneer u binnen een korte termijn een klus te klaren heeft staan wij voor u klaar! Met onze snelle service in Helmond staat de hoogwerker de volgende dag al op de stoep en kunt u aan de slag.

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.