Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker huren Den Bosch

Moet u de hoogte in met een project of klus? Huur uw hoogwerkers in Den Bosch bij Hendrikse Verhuur! Met onze hoogwerkers kunt u goedkoop en eenvoudig aan de slag.

Hoogwerkers die u kunt huren in Den Bosch

Bij Hendrikse Verhuur heb je de keuze uit een groot aantal verschillende soorten hoogwerkers in Den Bosch. De hoogwerkers hebben een reikwijdte van 24 meter -en  een hoogte van 43 meter. Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers

De veiligheid van de hoogwerkers staat centraal bij Hendrikse Verhuur. Dit gaat gepaard met een hoge kwaliteit die hoog blijft door jaarlijkse inspecties door deskundigen. Daarnaast is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit betekent dat u huurt een partij dat een erkend betrouwbaar en specialistisch machine verhuur bedrijf is. Zo kunt u uitgaan van een veilige huurovereenkomst en een volledig werkende hoogwerker.

Snelle service in Den Bosch

De volgende dag kan uw bestelde hoogwerker al geleverd worden in Den Bosch. Heeft u spoed? Door onze eigen transportdienst is dit geen enkel probleem. Wij leveren vaak al de volgende dag. Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.