Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Als u op zoek bent naar een professionele hoogwerker in Bunnik, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren hoogwerkers voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Bunnik en omgeving.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker huren in Bunnik

Onze te huren hoogwerkers hebben een groot bereik. Onze hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Voor elke klus op hoogte in Bunnik is de juiste hoogwerker te vinden. Het assortiment bestaat uit:

Direct leverbare hoogwerker in Bunnik

Als u zo snel mogelijk met een project in Bunnik wilt starten, ben je bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. Doordat wij in bezit zijn van een wagenpark kunnen wij uw gehuurde hoogwerker de volgende dag al in Bunnik afleveren. Handig voor als u snel aan de gang wilt!

Hoogwerker huren bij u thuis in Bunnik?

Veel opdrachtgevers huren hoogwerkers bij Hendrikse Verhuur. Door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt u waar voor uw geld. Het aanschaffen van een hoogwerker is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse begrijpt dit en helpt u graag verder.

Opdrachtgevers in Duiven, Hoenderloo, NunspeetHarderwijk, Zutphen en Wageningen hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige-inspectie moeten doorstaan. U huurt alleen de beste hoogwerkers.

Huur uw hoogwerker in Bunnik

Het ervaren en deskundige team van Hendrikse helpt u graag verder. Wij helpen u de juiste hoogwerker te kiezen voor uw klus of project. Geen idee wat u nodig heeft voor uw project? Bekijk ook eens onze of heftrucks
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.