Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

In Brummen eenvoudig een hoogwerker huren? Met Hendrikse Verhuur kan je direct aan de slag voor jouw project of klus. Onze hoogwerkers zijn voor zowel bedrijven als particulieren in Brummen beschikbaar.

 

Hoogwerker huren in Brummen

Onze te huren hoogwerkers hebben een groot bereik. Onze hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Voor elke klus op hoogte in Brummen is de juiste hoogwerker te vinden. Het assortiment bestaat uit:

Direct leverbare hoogwerker in Brummen

Als u zo snel mogelijk met een project in Brummen wilt starten, ben je bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. Doordat wij in bezit zijn van een wagenpark kunnen wij uw gehuurde hoogwerker de volgende dag al in Brummen afleveren. Handig voor als u snel aan de gang wilt!

Hoogwerker huren bij u thuis in Brummen?

Veel opdrachtgevers huren hoogwerkers bij Hendrikse Verhuur. Door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt u waar voor uw geld. Het aanschaffen van een hoogwerker is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse Verhuur begrijpt dit en helpt u graag verder.

Opdrachtgevers in Duiven, Hoenderloo, NunspeetHarderwijk, Zutphen en Wageningen hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige-inspectie moeten doorstaan. U huurt alleen de beste hoogwerkers.

Huur uw hoogwerker in Brummen

Het ervaren en deskundige team van Hendrikse helpt u graag verder. Wij helpen u de juiste hoogwerker te kiezen voor uw klus of project. Geen idee wat u nodig heeft voor uw project? Bekijk ook eens onze heftruck.
Knikarmhoogwerker Elektrisch
Knikarmhoogwerker
Elektrisch
100% elektrische modellen beschikbaar
Elektrische
Schaarhoogwerker
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.