Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Een hoogwerker huren in Best? Dan zit u bij Hendrikse Verhuur goed, want Hendrikse Verhuur verhuurt betrouwbare hoogwerkers tegen een aantrekkelijke prijs.

Groot aantal soorten hoogwerkers in Best

De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur hebben een hoogte tot 43 meter –en een reikwijdte tot 24 meter. Hier volgt ons assortiment in hoogwerkers:
  • Elektrische schaarhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers met rupsbanden
  • Elektrische knikarmhoogwerkers
  • Diesel knikarmhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers
  • Schaarhoogwerkers voor ruwterrein

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de hoogwerkers zijn twee factoren die heel belangrijk zijn en ook veel met elkaar te maken hebben. Door de kwaliteit van de hoogwerkers te behouden zorgt Hendrikse Verhuur ervoor dat de hoogwerkers ten allen tijde veilig blijven voor gebruik. Wij laten onze hoogwerkers dan ook periodiek controleren.

De volgende dag geleverd in Best

De volgende dag kan uw bestelde hoogwerker al geleverd worden in Best. Heeft u spoed? Door onze eigen transportdienst is dit geen enkel probleem. Wij leveren vaak al de volgende dag.

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.