Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren in Barneveld?

Iedere particulier of bedrijf kan bij Hendrikse Verhuur een hoogwerker huren. Door ons diverse assortiment vindt u altijd een geschikte hoogwerker. Wij bezorgen onze hoogwerkers op iedere locatie in de omgeving van Barneveld.

Hoogwerker huren voor ieder project in Barneveld

Wanneer u moet werken op hoogte moet dit functioneel en veilig gebeuren. Een hoogwerker kan daarom erg goed van pas komen. Door onze diversiteit aan hoogwerkers bereikt u alle lastige plekken en kunt u uw werk eenvoudig vervolgen. Onze hoogwerkers zijn te gebruiken voor alle ondergronden, zowel binnen als buiten terreinen. Door de banden van de hoogwerkers is er voor ieder terrein een mogelijke hoogwerker.

Het assortiment aan hoogwerkers

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

Snelle levering van hoogwerkers in Barneveld

Alle hoogwerkers bieden gegarandeerd hoge kwaliteit en veiligheid. Voor dat hoogwerkers verhuurd worden, controleren wij vooraf alle onderdelen. Jaarlijks vindt er tevens een inspectie en keuring plaatst. Na dat de hoogwerker goed gekeurd is voor de verhuur, transporteren wij dit naar ieder mogelijke locatie in Barneveld en omgeving. Levering kan de volgende dag al plaatsvinden wanneer dit gewenst is.

U kunt onze hoogwerkers eenvoudig online huren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij reageren binnen 24 uur. Aanvragen via de mail of telefoon is ook mogelijk!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.