Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren op locatie in Arnhem

Voordelig een betrouwbare hoogwerker huren in Arnhem. Hendrikse Verhuur, specialist in het verhuren van hoogwerkers, beschikt over een ruim en divers assortiment hoogwerkers. Geschikt voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Arnhem.

Hoogwerker huren in Arnhem

Voor iedere moeilijk bereikbare plek op hoogte, hebben wij de juiste hoogwerker te huur. Voor iedere klus of project kan je daarom terecht bij Hendrikse Verhuur. Heeft u werkzaamheden die binnen verricht moeten worden? Ook voor binnen gebruik bieden wij meerdere hoogwerkers aan. Wij bezorgen uw gewenste hoogwerker op iedere locatie in Arnhem en omgeving.

Hoogwerker te huur

Door ons brede assortiment is er altijd een juiste hoogwerker te huur. Onze hoogwerkers hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter en een werkhoogte van 6 tot 43 meter. Ons assortiment bestaat uit:

 

 

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

Hoge kwaliteit hoogwerkers huren

Hendrikse Verhuur hecht waarde aan hoge kwaliteit voor onze klanten. Daarom verhuren wij alleen hoogwerkers in Arnhem die voldoen aan de wettelijke eisen. Jaarlijks vindt een grondige inspectie en keuring plaats. Wanneer er een hoogwerker wordt verhuurd, vindt er nogmaals een controle plaats. Op deze manier garanderen wij betrouwbare en veilige hoogwerkers. Hendrikse Verhuur verhuurt ook hoogwerkers in Soest, Wageningen, Wezep, Woudenberg, Zeist en Zutphen!

Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over welke hoogwerker geschikt is voor uw project of klus. Zo bent u er zeker van dat u altijd de juiste hoogwerker huurt. Vraag online een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.