Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren kan eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Particulieren en bedrijven kunnen een hoogwerker huren. Wij beschikken over een breed assortiment hoogwerkers die inzetbaar zijn voor diverse ondergronden.

Hoogwerker huren voor elke klus

Voor elke klus kan door ons een hoogwerker worden geleverd. Hoe hoog en hoe moeilijk de plek ook is te bereiken, wij bieden zelfs voor een onmogelijke klus een oplossing. Voor een kleine hoogte, zoals gevelreiniging, is een schaarhoogwerker ideaal. U kunt bij ons een schaarhoogwerker voor zowel binnen als buiten huren. Voor grote hoogten en moeilijk bereikbare plaatsten zijn knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers uitermate geschikt.

Assortiment hoogwerker verhuur

De hoogwerkers die u bij ons kunt huren, zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter.

Betrouwbaar en voordelig hoogwerker huren

Wanneer je een hoogwerker bij ons huurt, ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Alle hoogwerkers voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften. Jaarlijks vindt er tevens een inspectie en keuring plaats. Na de keuringen wordt de gehuurde hoogwerker naar ieder mogelijke locatie getransporteerd. Levering kan de volgende dag al plaatsvinden, maar kan ook worden opgehaald. Wij verhuren alleen hoogwerkers van goede kwaliteit en die betrouwbaar zijn. Veiligheid gaat voor alles.

Hendrikse Verhuur staat bekend om zijn betrouwbaar hoogwerker verhuur. Onze ervaren mensen geven u graag deskundig advies. Zij kunnen u precies vertellen welke machine voor uw klus geschikt is. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.