Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Op zoek naar een hoogwerker in Harskamp? Bij Hendrikse Verhuur is een hoogwerker zo gehuurd. Niet alleen snel geregeld, maar ook het voordeel van:
  1. Een specialist die sinds 1998 actief is in hoogwerker verhuur
  2. Groot assortiment aan verhuurklare hoogwerkers
  3. Lage huurtarieven en snelle levering
     
Uw hoogwerker kan morgen al geleverd worden in Harskamp!

Welke hoogwerkers in Harskamp beschikbaar zijn?

U heeft een belangrijke klus op hoogte, maar welke hoogwerker daar bij past? Bij Hendrikse Verhuur vindt u een groot assortiment aan hoogwerkers, waardoor er altijd een specifiek aansluit op uw klus. Of dit nou gevel-, snoei- of schilderwerk bevat. Door ons zelfstandige wagenpark staan er direct verhuurbare hoogwerkers klaar. Deze verschillen zowel in typen als in hoogten. De schaarhoogwerkers kunnen zeer goed van pas komen voor schilder- en gevelwerk. De knikarm- en telescoophoogwerkers zijn multi-inzetbaar en voor vrijwel iedere klus op hoogte te gebruiken.

Belangrijke waarden van Hendrikse Verhuur: veiligheid en efficiëntie

Een hoogwerker maakt uw werk veilig en efficient. Hoogtes waar u normaal niet bij kunt komen, maakt een hoogwerker eenvoudig uitvoerbaar. Het is daarom belangrijk dat ieder onderdeel van de hoogwerker foutloos functioneert.

Jaarlijkse inspectie en keuringen zijn daarom vaste prik bij Hendrikse Verhuur. Wij voldoen aan alle eisen en voorschriften. Bovendien is Hendrikse Verhuur een betrouwbare partner. Wij zijn lid van Verhurend Nederland, dat staat voor betrouwbaar en specialistisch machine verhuur. Zo bent u er zeker van dat u veilig en vertrouwd kunt huren en werken.

Langer een Hoogwerker Harderwijk huren is meer korting

De hoogwerker voor langere periode in Harderwijk nodig? Dat is goed nieuws voor u! Een langere huurperiode levert u namelijk lagere huurtarieven op. U kunt online een hoogwerker huren. Heeft u advies nodig welke hoogwerker er bij uw klus past? Neem gerust contact met ons op!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.