Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Hoogwerker Gouda gezocht? Goedkoop huren ter behoeve van zakelijke of particuliere projecten? Bij Hendrikse Verhuur kunt u direct een hoogwerker huren en laten leveren in Gouda. Waarom bij Hendrikse Verhuur?
  • Al sinds 1998 specialist in hoogwerker verhuur
  • Beschikking over zelfstandig wagenpark met grote voorraad
  • Lage huurtarieven en snelle service

Hoogwerker Gouda mogelijkheden

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Veilig werken staat voorop

Hendrikse Verhuur waarborgt zoveel mogelijk uw veiligheid. Dat geeft zowel u als ons een prettig gevoel. Daarom controleren onze specialisten na ieder hoogwerker verhuur de machine van binnen en buiten. Daarnaast voldoet Hendrikse Verhuur aan alle eisen en voorschriften zoals de wet bepaald heeft. Daarom vindt ieder jaar een onafhankelijke inspectie en keuring plaats.

Bovendien is Hendrikse Verhuur een betrouwbare partner. Wij zijn lid van Verhurend Nederland, dat staat voor betrouwbaar en specialistisch machine verhuur. Zo bent u er zeker van dat u veilig en vertrouwd kunt huren en werken.

Hoogwerker Gouda om efficiënt te werken

Naast veiligheid is efficiënte een belangrijke factor. Een hoogwerker zorgt ervoor dat u iedere klus op hoogte met beide handen kunt aanpakken. Het laat u beter en sneller werken.

U kunt online een hoogwerker huren. Heeft u advies nodig welke hoogwerker er bij uw klus past? Neem gerust contact met ons op!
Hoogwerker
Hoogwerker
huren
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.