Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60
Bent u op zoek naar een hoogwerker in Ermelo of omgeving? Hendrikse Verhuur is al sinds 1998 specialist in de verhuur van hoogwerkers en heftrucks. Door ons zelfstandige wagenpark en vele hoogwerkers kunt u direct een hoogwerker naar wens huren. Eventueel kan Hendrikse Verhuur uw hoogwerker morgen al leveren!

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker Ermelo voor bedrijf en particulier

Hendrikse Verhuur stelt alle hoogwerkers in Ermelo beschikbaar voor iedereen. Heeft u een huishoudelijke klus of een zakelijk project? Voor alle taken kunt u terecht voor een hoogwerker bij Hendrikse Verhuur.
  1. Profiteer van lage huurtarieven
  2. Snelle service: levering op locatie, de volgende dag mogelijk
  3. Divers aanbod aan hoogwerkers

Een hoogwerker stelt u in staat om efficiënt en veilig te werken op hoogte. Dankzij het bereik van de hoogwerkers is iedere plek te behalen. Dankzij de diverse typen hoogwerkers, vindt u altijd de juiste voor uw ondergrond. Van hard tot drassig terrein.

Betrouwbaar en veilig

Hendrikse Verhuur vindt het belangrijk om uw huur- en werkveiligheid te waarborgen. Daarom zijn alle hoogwerkers na ieder verhuur gecontroleerd van top tot teen. Daarnaast vindt ieder jaar een inspectie en keuring plaats. Wij voldoen over alle eisen en voorschriften. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat u met Hendrikse Verhuur een betrouwbare partner heeft. Wij zijn lid van Verhurend Nederland, dat staat voor betrouwbaar en specialistisch machine verhuur.

Hoogwerker Ermelo assortiment

De juiste hoogwerker in Ermelo vinden? Hendrikse Verhuur beschikt over een groot assortiment van verschillende soorten hoogwerkers, beschikbaar in meerdere hoogtes. Van 6 tot 43 meter hoog. U kunt online een hoogwerker huren. Heeft u advies nodig welke hoogwerker er bij uw klus past? Neem gerust contact met ons op!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.