Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker diesel

Staat er een klus op hoogte op uw agenda? Huur een diesel hoogwerker bij Hendrikse Verhuur. Wij hebben veel verschillende hoogwerkers in onze vloot opgenomen, waarvan zeven diesel knikarmhoogwerkers. Deze verschillen in hoogte en reikwijdte. De hoogwerkers zijn voorzien van een knikarmsysteem waarmee lastige hoekjes gemakkelijk en veilig te bereiken zijn. Goed om te weten is dat een hoogwerker op diesel niet geschikt is voor klussen binnenshuis, vanwege de uitstoot van diesel. Heeft u dus een klus binnen op uw planning staan, kijk dan in ons uitgebreide aanbod hoogwerkers.

Diesel hoogwerker huren bij Hendrikse Verhuur

Onze diesel knikarmhoogwerkers variëren van bescheiden uitvoeringen voor projecten om huis, tot een machine waarmee u op maar liefst 43 meter hoogte kan werken. U kunt deze hoogwerkers voor een dag huren, maar een langere periode is natuurlijk ook mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende hoogwerkers in onze vloot.
Vraag gerust een offerte aan voor de hoogwerker naar keuze. Voor langere huurperiodes maken we het graag goedkoper voor u.

Meer informatie of advies nodig?

Twijfelt u over welke diesel hoogwerker te huren? We helpen u graag met ons deskundige advies. Vertel ons meer over uw klusplannen en we adviseren u de beste hoogwerker voor de klus. Wat de beste keuze is, hangt namelijk af van de hoogte waarop u werkt, maar ook de reikwijdte is van belang. Tussen onze zeven verschillende modellen diesel knikarmhoogwerkers zult u zeker de juiste keuze voor uw plannen kunnen maken.

U kunt ons bereiken met al uw vragen op 0615410879 of 0318209460, of stuur ons een bericht via onze contactpagina. We zijn doordeweeks bereikbaar tussen 6:00 uur en 18:00 uur, op zaterdag tussen 7:30 uur en 12:30 uur.

Hendrikse Verhuur: voor al uw grote klussen

Heeft u meer machines nodig voor uw klusproject? Neem dan zeker een kijkje bij onze heftrucks. Ook deze kunt u huren zo lang het nodig is, tegen scherpe prijzen. En ook hiervoor geldt dat we u graag van persoonlijk advies voorzien. Komt u er niet uit, kom dan gerust met ons in contact. Met onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies wat u nodig zult hebben.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.