Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker 50 meter

Je hebt klussen op hoogte en klussen op hoogte… Zoekt u een hoogwerker die tot bijna 50 meter kan komen? Wij hebben ze in onze vloot. Onze hoogwerkers zijn stuk voor stuk van topmerken, en we staan voor louter kwaliteit. Veiligheid en een goede service hebben we hoog in het vaandel staan, dus u kunt niets minder van ons verwachten. Lees hier meer over onze hoogwerkers tot 50 meter en onze diensten.

Verschillende hoogwerkers tot 50 meter hoogte

Enkele van onze tientallen hoogwerkers hebben een ongekend bereik.
  • De KD4300R is een knikarmhoogwerker op diesel, die een werkhoogte tot 43 meter kan beloven. Met een hefvermogen van 272 kilo is deze hoogwerker ideaal voor flinke klussen op bijna 50 meter hoogte. De reikwijdte van 21 meter is eveneens flink te noemen.
  • Is een hoogwerker tot 50 meter niet eens nodig, maar is een bereik van 30 meter ook voldoende? Voor deze criteria hebben wij een groter aanbod hoogwerkers. Neem een kijkje bij onze verschillende hoogwerkers om te vinden wat u zoekt.

Gebruik onze handige keuzetool

Twijfelt u wat de meest geschikte hoogwerker is? Gebruik dan zeker onze online keuzetool om de beste machine voor uw project te vinden. Wellicht is een hoogwerker die tot 50 meter hoogte kan komen niet eens nodig, maar kunt u met een kleiner -en goedkoper- model uit de voeten. 

Schakel ons vrijblijvend in voor advies

U bent natuurlijk altijd vrij om ons in te schakelen voor advies. Vertel ons meer over uw project, en we vertellen u welke machine u het beste kunt huren. Zo betaalt u nooit te veel voor uw gehuurde hoogwerker of andere machine. Huurt u een machine langer voor een week, dan kunt u rekenen op sterk gereduceerde tarieven. Tevens kunnen wij de hoogwerker bij uw kluslocatie afleveren; meestal kan dit al de volgende dag. Stel uw vragen in een telefoongesprek via 0318209460, of stuur een berichtje via onze contactpagina. We staan u graag bij in uw klusplannen.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.