Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker 20 meter

Op zoek naar een hoogwerker met een werkhoogte tot 20 meter? Wij hebben verschillende hoogwerkers in onze uitgebreide vloot die aan deze eis voldoen. Of u nu een buitenklus op het programma heeft staan, of binnen aan de slag gaat.

Onze hoogwerkers tot 20 meter

In onze vloot hebben we hoogwerkers met een werkhoogte tot maar liefst 43 meter. Zoekt u een hoogwerker tot 20 meter of meer, dan kunt u kiezen uit de volgende opties:
  • Schaarhoogwerkers ruw terrein op diesel: deze hoogwerkers hebben een werkhoogte van 10 tot 18 meter en zorgen voor een stabiele werkomgeving op een ruwe ondergrond. Dankzij de schaarconstructie is deze machine ideaal in te zetten wanneer de werkruimte beperkt is.
  • Elektrische schaarhoogwerkers: deze types zijn te huur met een werkhoogte van 6,6 tot 17 meter. Ook deze schaarhoogwerker is dankzij de constructie te gebruiken in krappe ruimtes. Deze elektrische variant is daarnaast stil, zuinig en stoot geen uitlaatgassen uit.
  • Spinhoogwerkers: deze hoogwerkers hebben een werkhoogte van 15 tot 20 meter. Spinhoogwerkers zijn zeer veelzijdig en kunnen op elk terrein zorgen voor veilige en stabiele werkomstandigheden.
  • Rups telescoophoogwerkers: hiervan ligt de werkhoogte tussen de 11,7 en 21 meter.
  • Telescoophoogwerkers: dit type hoogwerker heeft een werkhoogte van 15,7 tot 40 meter.
  • Knikarmhoogwerker diesel: deze hoogwerkers hebben een werkhoogte tussen 12 en 43 meter. Het knikarmsyteem geeft de mogelijkheid om op alle lastig te bereiken plekjes te komen.
  • Elektrische knikarmhoogwerker: de elektrische variant is te huur met werkhoogtes tussen de 11 en 21 meter.
  • Aanhanger hoogwerker: deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 17 meter en is verkrijgbaar als telescoophoogwerker en knikarmhoogwerker. Iedereen met Rijbewijs BE kan deze aanhanger verplaatsen achter een bus of auto, en daarmee is deze machine een uitkomst voor wie een aanhanger op meerdere kluslocaties nodig heeft.

Bent u op zoek naar hoogwerkers met meer werkhoogte?

Is 20 meter voor u aan de lage kant? Geen probleem. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod hoogwerkers, en kunnen u gegarandeerd helpen aan een machine met een werkhoogte van boven de 20 meter. Kijkt u bij onze schaarhoogwerkers en knikarmhoogwerkers; deze reiken tot maar liefst 40 en respectievelijk 43 meter hoog.

Neem ook eens een kijkje bij de rest van onze machines. Wilt u graag meer informatie, of hulp bij het kiezen van uw machine? Bel ons: 0318209460, of stuur een bericht via de contactpagina.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.