Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60
De meeste klanten die bij ons een hoogwerker huren, zullen genoeg hebben aan een hoogwerker met een werkhoogte tot 15 meter. Daarom hebben we veel verschillende hoogwerkers met dit bereik in onze vloot opgenomen. Een hoogwerker van 15 meter is ook één van de meest gebruikte hoogwerkers. Een hoogwerker 15 meter wordt voornamelijk gebruikt voor werkzaamheden op hoogte. Een hoogwerker 15 meter is veilig en comfortabel door de cabine. 

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Ons aanbod hoogwerkers tot 15 meter

Welke hoogwerker geschikt is voor uw klus, hangt onder andere af van de locatie en de werkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een hoogwerker die weinig geluid maakt? Ga dan voor een elektrische hoogwerker. De spinhoogwerkers in onze vloot hebben een werkhoogte van 15 - 20 meter. Dit type is een goede keuze wanneer uw werkruimte aan de krappe kant is.

Onze schaarhoogwerkers ruw terrein hebben een werkhoogte van 10 tot 18 meter. Deze hoogwerker is uitermate geschikt voor de ruwe en instabiele ondergrond. Hier hebben we eveneens een elektrische variant van, variërend in werkhoogte van 6,6 - 17 meter.

De werkhoogte van onze rups telescoophoogwerkers ligt tussen de 11,7 - 21 meter, en zijn een uitkomst voor ruw terrein. Daarnaast hebben we gewone telescoophoogwerkers, met een werkhoogte van 15,7 - maar liefst 40 meter. Onze knikarmhoogwerkers komen in een dieselvariant, met een werkhoogte tussen de 12 en 43 meter, en een elektrische. Deze laatstgenoemde hebben een werkbereik van 11 - 21 meter.

Tevens kunt u bij ons een aanhanger hoogwerker huren met een werkhoogte van 17 meter.

Flexibele huur bij Hendrikse

Bij ons huurt u een hoogwerker zo lang u wilt. Dit kan voor een dag zijn, of langer. We begrijpen dat u liever niet te veel kwijt bent aan het huren van machines, dus we houden de kosten laag. Hoe langer u bij ons huurt, hoe gereduceerder het tarief. Bent u benieuwd naar de kosten van het huren van specifieke hoogwerkers? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan.

En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor hoogwerkers met een grotere werkhoogte dan 15 meter; zelfs voor klussen tot 43 meter hoogte kunnen we u van dienst zijn. We raden u aan om de keuzetool in te vullen om de beste hoogwerker voor uw project te vinden; zo weet u zeker dat u veilig en comfortabel werkt. Bovendien betaalt u zo nooit te veel. Kunt u onze input of kennis gebruiken bij het maken van uw keuze? Stuur een berichtje via de contactpagina.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.