Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Heeft u een heftruck nodig? Dat kan gemakkelijk online bij Hendrikse Verhuur. Wanneer u veel zware goederen moet transporteren is een heftruck ideaal en uiterst functioneel. Wij beschikken over een breed assortiment, zodat u altijd de juiste heftruck vindt voor uw terrein.

Wij kunnen in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren, op uw locatie in Veenendaal. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Vorkheftrucks in Veenendaal voor magazijnen

Moet u veel pallets met goederen transporteren naar het magazijn. Of moeten de goederen juist het magazijn verlaten? Dit wilt u natuurlijk zo effectief mogelijk doen. Hendrikse Verhuur beschikt over heftrucks die perfect inzetbaar zijn in magazijnen en bedrijfshallen.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck in Veenendaal geleverd krijgen, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Buitenterrein heftrucks

Bent u uitsluitend buiten aan het werk en wilt u een snelle en krachtige heftruck om te gebruiken in Veenendaal? Dan voldoet een diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Veilig en functioneel

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij alleen heftrucks aan van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.