Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar

Heftruck Putten nodig? Misschien door uitval van uw eigen heftruck of wilt u sneller te werk gaan? Een heftruck komt zeer van pas bij zwaar werk. Daarom wilt Hendrikse Verhuur dat het huren van een heftruck voor iedereen toegankelijk is. Lage huurtarieven voor particulieren en bedrijven. Aan wat voor klus of project u ook begint, bij Hendrikse Verhuur profiteert u van:

  1. De laagste huurtarieven
  2. Levering van de heftruck in Putten
  3. Direct service: levering morgen al mogelijk

Levering heftruck in Putten

Hoe kan het dat Hendrikse Verhuur morgen al op uw locatie in Putten kan leveren? Door het zelfstandige wagenpark staan er altijd verhuurklare heftrucks klaar. Deze zijn van te voren al gecontroleerd. In combinatie met ons eigen transportmiddelen en direct beschikbare chauffeurs is de levering van uw gewenste heftruck al mogelijk. Perfect wanneer u op korte termijn een heftruck nodig heeft. Natuurlijk alleen wanneer u dit wenst. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om verder in de toekomst alvast uw machine aan te vragen.

Haalt u de heftruck liever zelf op? Het wagenpark is evenals Hendrikse Verhuur gevestigd in Veenendaal.

Voldoende keuze aan heftrucks

Heeft u nog niet een specifieke heftruck op het oog? De juiste heftruck hangt voornamelijk af waar uw activiteiten zich afspelen. Werkt u uitsluitend buiten? Dan kunt u vrijwel iedere heftruck gebruiken. Hendrikse Verhuur adviseert bij veel en zware producten de diesel heftruck. Deze beschikt over een krachtige motor, is stabiel en biedt veel hefvermogen. Dit zorgt ervoor dat u efficiënt te werk kunt gaan.

Wilt u op groene wijze te werk gaan, dan verleent de elektrische heftruck zich uitstekend. Ook wanneer u zowel buiten als binnen te werk gaat, dan adviseert Hendrike Verhuur de LPG of elektrische heftruck. Deze heftrucks stoten niets tot nauwelijks stoffen uit en produceren weinig geluid.

Neem gerust contact met ons op om u te laten adviseren welke heftruck bij uw activiteiten past.

Voordelen van huren bij Hendrikse Verhuur

Natuurlijk geniet u bij Hendrikse Verhuur van lage tarieven. Wat echter net zo belangrijk is, is dat u betrouwbaar kunt huren en veilig te werk gaat. Voordat de heftruck zich buiten de deuren begeeft, is iedere centimeter door onze specialisten gecontroleerd. Zo ontvangt u altijd een 100% werkende machine, zodat u niet in de problemen kunt komen en altijd vlot kan blijven werken.

Bovendien zijn alle machines jaarlijks gekeurd en geïnspecteerd door derden. Alles voldoet aan de wettelijke voorschriften en eisen, die deze partijen stellen.

U gaat er vanzelfsprekend vanuit dat u veilig kunt huren. Om u toch bescherming te bieden en het vertrouwen te geven, is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor erkend specialistisch en betrouwbaar machine verhuur.

Vraag online uw gewenste heftruck aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.