Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Heeft u een extra project of is uw heftruck tijdelijk buiten gebruik? Dan kunt u er voor kiezen om een heftruck te huren. Heftruck Maarssen? Bij Hendrikse Verhuur kunt u terecht om zeer voordelig een heftruck te huren en in Maarssen te laten afleveren. Dit kan eenvoudig online. Voltooi uw huuraanvraag en wij nemen direct contact met u op om de wensen te bespreken. Bij Hendrikse Verhuur:

  1. Profiteert u altijd van de laagste huurtarieven
  2. Kunt u de heftruck morgen al geleverd krijgen
  3. Ontvangt betrouwbare service

Heftruck Maarssen in diverse uitvoeringen

Het voordeel van een heftruck is dat het zware taken licht maakt. Een heftruck wordt het meest gebruikt voor magazijnwerk. Het kan voor komen dat u zowel buiten als binnen met een heftruck aan de slag moet. Daarom beschikt Hendrikse Verhuur over meerdere uitvoeringen en modellen. Voor u belangrijk om de juiste uitvoering te huren.

U heeft de keuze uit een groot assortiment. Om u op weg te helpen het juiste model te vinden, is het belangrijk om te weten of u binnen of buiten te werken gaat. Werkt u uitsluitend buiten met de heftruck? Dan kunt u kiezen voor iedere heftruck. De diesel heftruck is echter de krachtigste. Werkt u ook binnen, bijvoorbeeld in een magazijn? Dan is de elektrische heftruck of de LPG heftruck geschikt. Deze uitvoeringen stoten niets tot nauwelijks stoffen uit en maken weinig geluid, waardoor deze geschikt zijn om veilig en gezond binnen te werken.

Betrouwbaar huren en veilig werken

Bij Hendrikse Verhuur kunt u er vanuit gaan dat u betrouwbaar huurt en veilig te werk kan. Waarom? Omdat wij aan alle eisen voldoen en beschikken over belangrijke certificaten.

Na ieder verhuur controleren onze vakmensen de heftruck van top tot teen. Alles wordt doorgenomen en getest. Hierdoor voorkomen wij zoveel mogelijk tegenslagen en ontvangt u een volledig werkende heftruck. Daarnaast zijn alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd door onafhankelijke partijen. Altijd voldoen wij aan de wettelijke voorschriften en eisen die gesteld worden aan verhuurbedrijven.

Daarnaast is Hendrikse Verhuur lid van Verhurend Nederland. Dit betekent dat wij een erkend en betrouwbaar specialist zijn in het verhuren van machines.

Morgen uw heftruck al nodig?

Hendrikse Verhuur beschikt over een zelfstandig wagenpark. Hierdoor zijn er altijd voldoende heftrucks beschikbaar en kunnen wij direct in Maarssen leveren, op uw locatie. Heeft u uw heftruck morgen al nodig? In de meeste gevallen kunnen wij deze wens realiseren. Onze chauffeurs leveren de volgende dag op locatie.

Maakt u liever geen gebruik van de afleverdienst? Hendrikse Verhuur is gevestigd in Veenendaal, waar u uw heftruck kunt ophalen. Advies nodig welke heftruck het best bij u werk past? Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk helpen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.