Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Magazijn heftruck huren in Lelystad

Moet u regelmatig zware goederen tillen, maar is dit niet efficiënt voor bijvoorbeeld het magazijn?
Bij Hendrikse Verhuur kunt u eenvoudig en voordelig een heftruck in Lelystad krijgen. Wij beschikken over een breed assortiment elektrische, LPG en diesel heftrucks, zodat u altijd de juiste heftruck vindt voor uw werkterrein.

In vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren, op uw adres in Lelystad. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Het transporteren van pallets en goederen naar en uit het magazijn moet op snelle en effectieve wijze uitgevoerd worden. Om zuinig en stil te werken in magazijnen en bedrijfshallen zijn er twee soorten heftrucks geschikt.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Deze heftrucks zijn erg zuinig en hebben geen tot nauwelijks uitstoot van schadelijke stoffen. Daarom zijn deze ideaal om te gebruiken binnen in het bedrijf, hoewel zij ook geschikt zijn voor buiten terreinen. Wilt u een zuinige en stille heftruck in Lelystad, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Snelle en krachtige heftruck voor ruwe terreinen
Bent u uitsluitend buiten aan het werk en wilt u een snelle en krachtige heftruck op het werkterrein in Lelystad? Dan voldoet een diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Veilige heftrucks, kwalitatieve topmerken

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij alleen heftrucks aan van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.