Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Zwolle of omgeving? Dat kan gemakkelijk online bij Hendrikse Verhuur. Een heftruck huren is ideaal wanneer u zware goederen wil transporteren. Wij beschikken over veel soorten heftrucks, zodat u altijd de juiste heftruck vindt voor uw klus. 

Heftruck huren in Zwolle voor het magazijn

Gaat u bijvoorbeeld pallets transporteren binnen het magazijn? Dan huurt u natuurlijk een heftruck van Hendrikse Verhuur. Op deze manier heeft u altijd genoeg heftrucks beschikbaar binnen uw magazijn en werkt u efficiënt en snel. Heftrucks die zeer geschikt zijn voor deze klus: 

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen deze altijd in het magazijn gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck in Zwolle huren, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck  bij u passen en voldoen aan uw wensen.

Buitenterrein heftrucks

Bent u uitsluitend buiten aan het werk en wilt u een snelle en krachtige heftruck huren in Zwolle of omgeving? Dan is de diesel heftruck de heftruck die bij u past. De kracht en snelheid van deze heftruck zorgt voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hendrikse Verhuur biedt daarom alleen heftrucks aan van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC: de bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.