Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Heftruck Waalwijk assortiment

Wilt u een heftruck in Waalwijk huren? Voor zwaar en efficiënt magazijnwerk kunt u bij Hendrikse Verhuur eenvoudig en goedkoop een heftruck in Waalwijk huren. Waarom bij Hendrikse Verhuur?

  • Actief in de verhuur van heftrucks sinds 1998
  • Lage huurtarieven
  • Betrouwbaar en snelle service

U vindt bij Hendrikse Verhuur vele heftruck uitvoeringen, waardoor u altijd de geschikte vindt. Haast bij het huren van een heftruck? Wij kunnen morgen al op uw locatie in Waalwijk leveren!

Hendrikse Verhuur beschikt over diverse soorten heftrucks. Daardoor vindt u altijd een heftruck die bij uw werkzaamheden past. Heeft u magazijnwerk dat ook binnen plaatsvindt? Dan is de elektrische of lpg heftruck geschikt. Deze hebben niet tot nauwelijks uitstoot, maken weinig geluid en zijn ook nog eens geschikt voor buiten de deur.

Uitsluitend buiten aan het werk? Kies dan voor de diesel heftruck. Deze beschikt over meer kracht, waardoor u beter en sneller te werk kan gaan met zware objecten.

Veilig en betrouwbaar huren

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Hendrikse Verhuur. Daarom waarborgen wij waar mogelijk uw veiligheid. Iedere heftruck wordt jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd. Bovendien controleren onze specialisten de heftruck van top tot teen na ieder verhuur.

Hendrikse Verhuur voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften. Ook is het lid van Verhurend Nederland, zodat u met een betrouwbaar gevoel uw heftruck in Waalwijk kunt huren.

Zuinige heftruck huren in Waalwijk

Vaak komt het voor dat er veel goederen naar het magazijn verplaatst moeten worden of dat goederen juist het magazijn verlaten. Wanneer u een heftruck wilt huren in Utrecht dat ook in magazijnen of bedrijfshallen gebruikt mag worden, zijn er twee soorten heftrucks.
Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Utrecht, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Wilt u een heftruck in Waalwijk huren? Dit regelt u heel eenvoudig online. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op!
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.