Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Problemen met het tillen van zware spullen? Hendrikse Verhuur levert heftrucks in Veghel bij u op locatie! Wij kunnen zelfs de volgende dag al leveren als u er haast bij heeft!

Bij Hendrikse Verhuur staan veel verschillende heftrucks om doelmatig te werken op elk terrein en bij alle omstandigheden. Voor elke heftruck hanteren wij een aantrekkelijke huurprijs.

Op zoek naar een heftruck in Veghel?

Een heftruck huren in Veghel is nergens zo makkelijk: maak een keuze uit één van onze heftrucks, vraag een offerte en klaar is kees! De heftruck staat de volgende dag al klaar in Veghel bij u op locatie.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:

Levert Hendrikse Verhuur ook in Veghel?

De levering van een heftruck in Veghel verloopt als volgt: u vraagt een heftruck aan die u wilt huren. Wij kijken of de heftruck nog beschikbaar is en leveren deze zo snel mogelijk, of op gewenste leverdatum, bij u op locatie in Veghel.

Weet u nog niet welke heftruck u nodig heeft of wilt u weten of uw heftruck nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op!

Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Veghel, dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

U kunt uw heftruck online bestellen, maar u kunt ook een offerte aanvragen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
 
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.