Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Uden, dan bent u op het goede adres. Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks voor een mooie prijs. Als u bent genoodzaakt zware dingen te verplaatsen in verband met een project of klus, kunt u altijd terecht bij ons.

Ook als u snel een heftruck nodig hebt staat Hendrikse Verhuur altijd voor u klaar, wij leveren vaak de volgende dag uw heftruck in Uden!

Heftruck verhuur in de omgeving van Uden

Een heftruck huren in Uden is nergens zo makkelijk: maak een keuze uit één van onze heftrucks, vraag een offerte en klaar is kees! De heftruck staat de volgende dag al klaar in Uden bij u op locatie.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:

Levert Hendrikse Verhuur ook in Uden?

De levering van een heftruck in Uden verloopt als volgt: u vraagt een heftruck aan die u wilt huren. Wij kijken of de heftruck nog beschikbaar is en leveren deze zo snel mogelijk, of op gewenste leverdatum, bij u op locatie in Uden.

Weet u nog niet welke heftruck u nodig heeft of wilt u weten of uw heftruck nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op!

Onze heftrucks worden geleverd in Uden

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Uden, dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

Bent u nu geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.