Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Tilburg? Zoek dan niet verder. Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks voor een mooie prijs en flexibele voorwaarden. Als u bent genoodzaakt zware dingen te verplaatsen in verband met een project of klus doet u er goed aan een heftruck te huren. 

Heeft u snel een heftruck nodig in Tilburg? Hendrikse Verhuur staat voor u klaar! Wij leveren vaak de volgende dag al uw heftruck in Tilburg!

Een heftruck huren in Tilburg

Een heftruck huren in Tilburg is nergens zo makkelijk: maak een keuze uit één van onze heftrucks, vraag een offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! De heftruck staat de volgende dag al klaar in Tilburg bij u op locatie.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:

Hoe werkt een heftruck huren bij Hendrikse Verhuur?

De levering van een heftruck in Tilburg verloopt als volgt: u vraagt een heftruck aan die u wilt huren. Wij kijken of de heftruck nog beschikbaar is en leveren deze op de gewenste leverdatum bij u op locatie in Tilburg.

Weet u nog niet welke heftruck u nodig heeft of wilt u weten of uw heftruck nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op!

Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Tilburg, dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.