Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Heftruck huren met chauffeur

Heeft u binnenkort een opdracht uit te voeren waarbij zware goederen getild moeten worden, maar ontbreken de benodigde machines en bestuurder? Huur dan een heftruck met chauffeur bij Hendrikse Verhuur. Wij hebben een groot assortiment met verschillende types heftrucks beschikbaar die geschikt zijn voor iedere activiteit.

Welke heftruck het beste bij uw opdracht past, hangt af van verschillende factoren. Vindt de opdracht bijvoorbeeld binnen of buiten plaats? Daarnaast is het ook van belang wat het gewicht is van de goederen, aangezien de draagcapaciteit van de heftrucks verschillen. Door een heftruck met chauffeur te huren, weet u zeker uw goederen op een betrouwbare manier van A naar B worden verplaatst.

Welke heftruck heeft u nodig?

Welke heftruck u nodig heeft, is afhankelijk van de aard van de opdracht. Wij verhuren 3 verschillende soorten heftrucks.
  • Elektrische heftruck  zijn aangedreven door een elektromotor en werkt hierdoor stil en zuinig. Deze heftruck is geschikt voor zowel binnen als buitenterrein en is voordelig in prijs.
  • Diesel heftrucks zijn zeer geschikt voor zware klussen. Met de krachtige dieselmotor kan er snel en efficiënt gewerkt worden. Er kan tot wel 7000 kilo gelift worden. Door de uitstoot van diesel is deze heftruck enkel geschikt voor opdrachten in de open lucht.
  • LPG vorkheftrucks  zijn voorzien van een energiezuinige LPG motor. Deze heftruck is zeer geschikt voor het liften van goederen in het magazijn of op het bedrijfsterrein.

Wij verhuren alleen vorkheftrucks van gerenommeerde merken. Zo weet u zeker dat u gebruik maakt van betrouwbare en effectieve heftrucks. Door een heftruck te huren met chauffeur kunt u zorgeloos uw goederen laten verplaatsen.

Vraag vrijblijvend advies aan voor het huren van een heftruck met chauffeur

Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte heftruck met chauffeur voor uw opdracht. Heeft u een spoedklus? Wanneer u vandaag verhuur aanvraagt, kunnen wij morgen al een heftruck afleveren. Voor vragen of boekingen kunt u ons telefonisch bereiken op 0615410879 of 0318209460, of stuur een bericht via onze contactpagina. We zijn van maandag tot vrijdag tussen 6.00 en 18.00 te bereiken, en op zaterdag tussen 7.30 uur en 12.30 uur.

Meer machines nodig?

Wanneer u ook andere machines nodig hebt voor uw werkzaamheden, zijn wij u graag van dienst. Neem eens een kijkje bij onze hoogwerkers. Wij verhuren deze tegen scherpe tarieven en leveren deze op locatie af. Zo kunnen wij voor ieder project de juiste oplossing bieden.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.