Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Heeft u zware goederen die niet getild kunnen worden? Een heftruck huren in Lochem is een goede oplossing. Voor al uw behoeften biedt Hendrikse Verhuur krachtige heftrucks. U kunt bij ons terecht voor het huren van heftrucks in Lochem!


Een heftruck huren in Lochem

Sinds 1998 is Hendrikse Verhuur actief met hoogwerker verhuur en heftruck verhuur in Lochem. Vanuit onze activiteiten in fabrieksontmantelingen en -saneringen beschikken wij over een breed assortiment aan heftrucks en hoogwerkers
  1. Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd
  2. Lage huurtarieven van hoogwerkers
  3. Snelle service: volgende dag geleverd.

Heftruck huren in Lochem?

Hendrikse Verhuur hecht waarde aan kwaliteit en veiligheid. U huurt alleen hoogwerkers in Lochem van de meest betrouwbare merken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een hoogwerker in Lochem te huren met bijbehorende machinist. Hendrikse Verhuur is een erkend lid van Verhurend Nederland en controleert altijd met Rentalcheck.

Soorten heftrucks bij Hendrikse Verhuur

Voor elke klus is er een heftruck beschikbaar:

Voor elke activiteit is er de juiste heftruck te vinden. Alle heftrucks kunnen voor flexibele periodes gehuurd worden. Wij kunnen alle heftrucks op locatie leveren. Neem gerust contact met ons op!

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.