Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een heftruck huren in Veenendaal?

Wilt u voorkomen dat er veel tijd in beslag wordt genomen door het tillen van zware goederen? Een heftruck is dan wel zo handig. Een heftruck huren in Veenendaal en omgeving kan eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Wij zijn gevestigd aan de Max Planckstraat 21 in Ede en zijn daarom in staat om uw gewenste heftruck te leveren in Veenendaal.  Wij beschikken over een breed assortiment, zodat u altijd de juiste heftruck huurt voor uw terrein.

Wanneer u besluit een heftruck te huren in Veenendaal, voor bijvoorbeeld het transport van goederen of orderpicking, kunnen wij in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Heftruck huren in Veenendaal voor magazijnen

Vaak komt het voor dat er veel goederen naar het magazijn verplaatst moeten worden of dat goederen juist het magazijn verlaten. Wanneer u een heftruck wilt huren in Veenendaal dat ook in magazijnen of bedrijfshallen gebruikt mag worden, zijn er twee soorten heftrucks.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Veenendaal, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Krachtige heftruck huren voor ruwterrein

Bent u uitsluitend buiten aan het werk in Veenendaal  en wenst u een krachtige en snelle heftruck? Dan voldoet de diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in Veenendaal, dan kunt u bij ons alleen een heftruck huren van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.