Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Wilt u een heftruck huren in Utrecht?

Wilt u voorkomen dat er veel tijd in beslag wordt genomen door het handmatig tillen van zware goederen? Een heftruck is dan wel zo handig. Een heftruck huren in Utrecht en omgeving kan eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Wij beschikken over een breed assortiment, zodat u altijd de juiste heftruck huurt voor uw terrein.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Wanneer u besluit een heftruck te huren in Utrecht, voor bijvoorbeeld het transporteren van goederen of orderpicking, kunnen wij in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Zuinige heftruck huren in Utrecht

Vaak komt het voor dat er veel goederen naar het magazijn verplaatst moeten worden of dat goederen juist het magazijn verlaten. Wanneer u een heftruck wilt huren in Utrecht dat ook in magazijnen of bedrijfshallen gebruikt mag worden, zijn er twee soorten heftrucks.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Utrecht, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Heftruck huren buiten terreinen

Bent u uitsluitend buiten aan het werk in Utrecht en wenst u een krachtige en snelle heftruck? Dan voldoet de diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk. Hendrikse Verhuurt levert daarnaast ook heftrucks in Woerden, Woudenberg en Breukelen

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in Utrecht, dan kunt u bij ons alleen een heftruck huren van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.