Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Een project waarbij u tijdelijk een heftruck nodig heeft? Wanneer u werkzaamheden heeft in Rhenen en een heftruck wilt huren, bent u bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. U kunt al vanaf één dag een heftruck huren. Altijd tegen de laagste tarieven.

Door ons ruime assortiment kunnen wij op ieder adres in Rhenen u voorzien van de juiste heftruck. 90% van de aanvragen kunnen de volgende dag al geleverd worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons in Ede op te halen.

Stil en zuinig gebruik

Wilt u een heftruck huren dat u voornamelijk binnen gebruikt? Dan kunt u kiezen voor de elektrische of LPG heftruck. Deze hebben nauwelijks uitstoot en zijn zeer stil. Daarom zijn deze heftrucks ook binnen toegestaan. Dat is ideaal voor in het magazijn. Tevens kunnen ze ook buiten goed uit de voeten.

Uitsluitend buiten aan het werk

Mocht u uitsluitend buiten werkzaamheden verrichten in Rhenen, dan voldoet de diesel heftruck aan uw eisen. De krachtige motor en het grote laadvermogen maken het u mogelijk om snel en eenvoudig zware activiteiten uit te voeren. In tegenstelling tot de elektrische en LPG heftruck, mag deze niet binnen gebruikt worden.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in de regio Midden Nederland? Dan kunt u uitgaan voor topkwaliteit. Bij ons huurt u altijd een heftruck van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.