Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Zware goederen verplaatsen kost tijd en dat wilt u zo effectief mogelijk uitvoeren. Een heftruck huren in Renswoude is daarom wel zo gemakkelijk. Wanneer u tijdelijk een heftruck wilt huren, bent u bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. Diverse heftrucks tegen lage tarieven. Zo vindt u altijd goedkoop de juiste heftruck voor uw terrein.

Op ieder adres in Renswoude kunnen wij u voorzien van de juiste heftruck. Wij leveren in 90% van de gevallen de volgende dag uw heftruck. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de heftruck bij ons op te halen in Ede, zodat u de heftruck nog kunt bekijken.

Heftruck voor magazijnen

Wilt u een heftruck huren uitsluitend voor uw magazijn? Dan voldoet de zuinige en stille elektrische heftruck aan uw wensen. Heeft u zowel buiten als binnen diverse werkzaamheden? Dan kunt u de LPG/Gas heftruck gebruiken. Deze kenmerkt zich aan de lage uitstoot en mag daarom ook binnen gebruikt worden.

Buiten werkzaamheden

Bent u uitsluitend buiten aan het werk in Renswoude? Dan adviseren wij de diesel heftruck. Door de krachtige motor en het grote laadvermogen is deze uitstekend geschikt om zware activiteiten efficiënt uit te voeren.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in Rhenen? Dan kunt u uitgaan voor topkwaliteit. Bij ons huurt u altijd een heftruck van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.