Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Ommen, dan bent u op het goede adres. Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks voor een mooie prijs. Als u bent genoodzaakt zware dingen te verplaatsen in verband met een project of klus, kunt u altijd terecht bij ons.

Ook als u snel een heftruck nodig hebt staat Hendrikse Verhuur altijd voor u klaar, wij leveren vaak de volgende dag uw heftruck in Ommen!

Een heftruck huren in Ommen

Hendrikse Verhuur verhuurt in de omgeving van Ommen. Met drie verschillende heftrucks hebben wij al veel mensen in omgeving Ommen blij gemaakt. Vooral het feit dat wij hoge kwaliteit heftrucks met lage huurprijzen op stal hebben staan, zet een smile op uw gezicht.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:


Levering van een heftruck in Ommen

De levering van een heftruck in Ommen verloopt als volgt: u vraagt een heftruck aan die u wilt huren. Wij kijken of de heftruck nog beschikbaar is en leveren deze zo snel mogelijk, of op gewenste leverdatum, bij u op locatie in Ommen.

Weet u nog niet welke heftruck u nodig heeft of wilt u weten of uw heftruck nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op!


Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Ommen, dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

Bent u nu geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.