Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Moet u regelmatig zware goederen tillen en verplaatsen in uw magazijn? Dan is een heftruck een goede uitkomst. Dit transportmiddel is hier namelijk speciaal voor gemaakt. Het gebruiken van een heftruck kan u veel moeite én tijd schelen. Bent u op zoek naar een heftruck verhuur in Ede? Dan bent u bij Hendrikse Verhuur aan het juiste adres!

Welke heftrucks kunt u bij ons huren?

Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten heftrucks. We hebben niet alleen diesel heftrucks, maar ook LPG en elektrische trucks te huur. Dankzij dit brede aanbod is de kans groot dat u bij ons de heftruck vindt die geschikt is om op uw terrein te gebruiken.

Diesel heftrucks

Wanneer u een heftruck alleen maar buiten wilt gebruiken, kunt u prima kiezen voor 1 van onze krachtige diesel heftrucks. Bovendien zijn diesel heftrucks uitermate geschikt voor de zwaardere werkzaamheden op uw terrein.

Elektrische en LPG heftrucks

Wilt u graag zo stil en zuinig mogelijk een heftruck gebruiken? Dan kunt u het beste kiezen voor een elektrische of een LPG heftruck. Deze trucks zijn niet alleen ideaal om binnen in een magazijn de goederen te verplaatsen, maar kunnen ook goed buiten worden gebruikt. Naast dat een elektrische heftruck stil en zuinig is, heeft het gebruiken van zo’n heftruck nog een groot voordeel. Een elektrische heftruck wordt namelijk aangedreven door een elektromotor, waardoor het geen schadelijke stoffen uitstoot.

LPG heftrucks hebben een zuinige LPG motor. Doordat deze motor een bescheiden hoeveelheid uitlaatgassen uitstoot, mag een LPG heftruck gewoon binnen worden gebruikt. Een diesel heftruck mag dat doorgaans niet. Bij ons vindt u al LPG heftrucks met een werkhoogte van 4.30 meter. Bekijk het aanbod hier.

Waarom kiezen voor heftruck verhuur van Hendrikse Verhuur?

Er zijn een aantal redenen waarom u het beste voor onze heftruck verhuur kunt kiezen. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Topkwaliteit

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat u bij ons een heftruck kunt huren die in een goede conditie verkeert. Hoe beter de staat is waar een truck in verkeert, hoe veiliger hij in gebruik is. Daarom verhuren wij alleen heftrucks van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn dan ook van bekende en betrouwbare merken als Hyster, Still en ICC. Om de veiligheid ervan te kunnen garanderen, worden al onze trucks jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien worden alle trucks na iedere huur door ons deskundig personeel gecontroleerd.

Snelle levering

Maakt u gebruik van onze heftruck verhuur? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u de heftruck bij u op het terrein krijgt. Wij leveren de heftruck namelijk gewoon op de door u gewenste locatie. Wanneer u een heftruck nodig heeft, begrijpen wij het heel goed dat u hem zo snel mogelijk wilt gebruiken. Wij kunnen dan ook doorgaans de heftruck al de volgende dag leveren.

Goede service

Loopt u tijdens het gebruik van 1 van onze heftrucks tegen problemen of vragen aan? Dan kunt u doordeweeks van 06.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 07.30 tot 12.30 terecht bij onze specialisten. Zij zullen u zo spoedig mogelijk proberen te helpen, zodat u weer probleemloos met de heftruck aan de slag kunt.

Maak vandaag nog gebruik van onze transportdienst

Wanneer u gebruikmaakt van de heftruck verhuur van Hendrikse Verhuur, heeft dat voor u vele voordelen. Wilt u graag een heftruck bij ons huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat u zo snel mogelijk met 1 van onze heftrucks aan de slag kunt gaan.
 
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.