Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60
Moet u regelmatig zware goederen tillen, maar is dit niet efficiënt genoeg? Bij Hendrikse Verhuur huurt u eenvoudig en voordelig een heftruck in Barneveld. Wij beschikken over een breed assortiment elektrische, LPG en diesel heftrucks, zodat u altijd de juiste heftruck huurt voor uw terrein.

Wanneer u besluit een heftruck te huren in Barneveld, kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren, op uw adres. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Zuinige heftrucks huren in Barneveld

Het transporteren van pallets en goederen naar en uit het magazijn moet op snelle en effectieve wijze uitgevoerd worden. Om zuinig en stil te werken in magazijnen en bedrijfshallen zijn er twee soorten heftrucks geschikt.

Elektrische heftrucks
Lpg-heftrucks

Deze heftrucks zijn erg zuinig en hebben geen tot nauwelijks uitstoot van schadelijke stoffen. Daarom zijn deze ideaal om te gebruiken binnen in het bedrijf, hoewel zij ook geschikt zijn voor buiten terreinen. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Barneveld, dan zal een elektrische heftruck of Lpg-heftrucks aan uw wensen voldoen.

Krachtige diesel heftrucks

Bent u uitsluitend buiten aan het werk en wilt u een snelle en krachtige heftruck huren op het werkterrein in Barneveld? Dan voldoet een diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

ICC, Still en Hyster heftrucks

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons alleen een heftruck huren in Barneveld van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.