Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Huissen? Dan bent u op het goede adres. Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks voor een mooie prijs. Als u bent genoodzaakt zware dingen te verplaatsen in verband met een project of klus, kunt u altijd terecht bij ons.

Ook als u snel een heftruck nodig hebt staat Hendrikse Verhuur altijd voor u klaar, wij leveren vaak de volgende dag uw heftruck in Huissen!

Een heftruck huren in Huissen

Bent u op zoek naar een heftruck in Huissen, dan staat Hendrikse Verhuur met snelle service, lage tarieven in huur en een brede keuze voor u paraat. Hiernaast staan wij ook voor veiligheid: bij ons is het belangrijk dat de heftrucks veilig en makkelijk voor u te gebruiken zijn.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:
LPG vorkheftrucks
Elektrische vorkheftrucks
Diesel vorkheftrucks

Levering van een heftruck in Huissen

Hendrikse Verhuur levert heftrucks in Huissen. Omdat wij de beschikking hebben over onze eigen transportmiddelen kunnen we de volgende dag al lever in uw woonplaats.

Neem contact met ons op als uw meer informatie wil over het transport van onze heftrucks. Hendrikse Verhuur is bereikbaar op ma t/m van 06:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 tot 12:30.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.