Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Als u op zoek bent naar een manier om uw logistieke uitdagingen op te lossen, dan is het huren van een heftruck in Hilvarenbeek wellicht de oplossing die u zoekt. Bij ons kunt u terecht voor het huren van heftrucks van verschillende groottes en capaciteiten. Of u nu op zoek bent naar een compacte heftruck voor binnen gebruik of een krachtige machine voor buiten werkzaamheden, wij hebben het allemaal.

Op zoek naar een heftruck in Hilvarenbeek?

Bent u op zoek naar een heftruck in Hilvarenbeek, dan staat Hendrikse Verhuur met snelle service, lage tarieven in huur en een brede keuze voor u paraat. Hiernaast staan wij ook voor veiligheid: bij ons is het belangrijk dat de heftrucks veilig en makkelijk voor u te gebruiken zijn.

Bent u nu geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:

Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Hilvarenbeek, dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

Voordelen van het huren van een heftruck in Hilvarenbeek

Het huren van een heftruck in Hilvarenbeek biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuwe of tweedehands heftruck. Allereerst zijn de kosten voor het huren van een heftruck aanzienlijk lager dan het kopen van een nieuwe of tweedehands heftruck. U hoeft geen grote investering te doen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud en reparaties van de heftruck. Daarnaast kunt u met het huren van een heftruck gemakkelijk wisselen van machine, afhankelijk van uw behoeften.

Levert Hendrikse Verhuur ook in Hilvarenbeek?

De levering van een heftruck in Hilvarenbeek verloopt als volgt: u vraagt een heftruck aan die u wilt huren. Wij kijken of de heftruck nog beschikbaar is en leveren deze zo snel mogelijk, of op gewenste leverdatum, bij u op locatie in Hilvarenbeek.

Bent u nu geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.