Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Heftruck huren in Eerbeek

Wilt u een heftruck huren in Eerbeek en omgeving? Veel tillen en verplaatsen kan niet altijd met de hand Daarom huur je voor bepaalde klussen makkelijk een heftruck bij Hendrikse Verhuur. Hendrikse Verhuur heeft verschillende soorten heftrucks in het assortiment beschikbaar. Hierdoor vindt u altijd de juiste heftruck voor uw klus!

Een heftruck huren in Eerbeek is uitermate geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zakelijke partijen kunnen de heftrucks huren voor logistieke oplossingen. Met Hendrikse Verhuur heeft u altijd genoeg heftrucks in uw magazijn rijden. U werkt efficiënt en snel met de heftrucks van Hendrikse Verhuur. De heftrucks voldoen aan alle benodigde specificaties en eisen. 

Welke heftruck huren in Eerbeek?

Hendrikse Verhuur heeft twee soorten heftrucks die u kan huren in Eerbeek en omgeving:

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen deze altijd in het magazijn gebruikt worden. Deze heftrucks zijn ook voor ruwe terreinen beschikbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren? De LPG heftruck en elektrische heftruck passen hier perfect bij. 

Heftrucks voor buitenterrein

Heeft u een klus in de buitenlucht? De heftrucks van Hendrikse Verhuur passen hier perfect bij. De diesel heftruck is hier een uitstekende keuze voor. U handelt snel en gemakkelijk met de diesel heftruck. Deze heeft nét wat meer vermogen. Tijd en moeite worden u bespaard in Eerbeek met een heftruck van Hendrikse Verhuur. Huur online uw heftruck!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.