Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Doetinchem of omgeving? Wij heten u welkom bij Hendrikse Verhuur.  Een zware klus makkelijk en efficiënt uitvoeren kan een hele klus zijn. Hendrikse Verhuur helpt u graag een handje. Hier huurt u namelijk makkelijk een heftruck voor die zware klus. Een heftruck huren is bijvoorbeeld geschikt wanneer u zware spullen vervoert. Hendrikse Verhuur beschikt over veel soorten heftrucks, zodat u altijd de juiste heftruck vindt voor uw klus.

Heftruck huren in Doetinchem voor logistieke oplossingen

Heeft u zware producten die u moet verplaatsen? Of heeft u ander zwaar werk te doen? Zelf tillen is niet meer nodig. Een heftruck huren is de efficiënte oplossing voor de zwaardere klussen. U huurt online een heftruck van Hendrikse Verhuur en morgen staat uw heftruck bij u aan de deur in Doetinchem of omgeving. Op deze manier heeft u altijd genoeg heftrucks beschikbaar binnen uw magazijn en werkt u efficiënt en snel. Heftrucks die zeer geschikt zijn voor deze klus: 

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Deze heftrucks zijn zowel binnen als buiten inzetbaar en kunnen overweg op alle terreinen. Wilt u een zuinige en stille heftruck in Doetinchem huren, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck bij u passen en voldoen aan uw wensen.

Buitenterrein heftrucks

Heeft u een opdracht die in de buitenlucht geklaard moet worden met een heftruck? Dit is geen probleem. Wij hebben verschillende heftrucks die geschikt zijn voor een buitendienst. De diesel heftruck is hier een uitstekende heftruck voor. U bespaart hierdoor tijd en moeite tijdens uw klus. Huur dus snel uw heftruck in Doetinchem en omgeving. 

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.