Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Deventer of omgeving om die zware klus te klaren? Wij heten u welkom bij Hendrikse Verhuur. Hier huurt u makkelijk een heftruck voor uw klus.  Een heftruck huren is uitermate geschikt wanneer u zware spullen gaat vervoeren. Hendrikse Verhuur beschikt over veel soorten heftrucks, zodat u altijd de juiste heftruck vindt voor uw klus. 

Heftruck huren in Deventer voor logistieke oplossingen

Heeft u zware producten die u moet verplaatsen? Of moet u laden en lossen?  Dan is een heftruck een ideale oplossing voor een efficiënte afhandeling. U huurt eenvoudig een heftruck van Hendrikse Verhuur. Op deze manier heeft u altijd genoeg heftruks beschikbaar binnen uw magazijn en werkt u efficiënt en snel. Heftrucks die zeer geschikt zijn voor deze klus: 

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen deze altijd in het magazijn gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck in Deventer huren, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck bij u passen en voldoen aan uw wensen.

Buitenterrein heftrucks

Heeft u een klus in de buitenlucht die u wilt uitvoeren met een heftruck? De diesel heftruck is hier een uitstekend middel voor. U handelt snel en gemakkelijk met de diesel heftruck. U bespaart hierdoor tijd en moeite tijdens uw klus. Huur dus snel uw heftruck in Deventer en omgeving. 

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.