Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Problemen met het tillen van zware spullen? Hendrikse Verhuur levert heftrucks in Den Bosch bij u op locatie! Wij kunnen zelfs de volgende dag al leveren als u er haast bij heeft! Bij Hendrikse Verhuur staan veel verschillende heftrucks om doelmatig te werken op elk terrein en bij alle omstandigheden. Voor elke heftruck hanteren wij een aantrekkelijke huurprijs.

Heftruck verhuur in de omgeving van Den Bosch

Hendrikse Verhuur verhuurt in de omgeving van Den Bosch.  Met drie verschillende heftrucks hebben wij al veel mensen in omgeving Den Bosch blij gemaakt. Vooral het feit dat wij hoge kwaliteit heftrucks met lage huurprijzen op stal hebben staan, zet een ‘smile’ op uw gezicht.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:
  1. LPG vorkheftrucks
  2. Elektrische vorkheftrucks
  3. Diesel vorkheftrucks

Levering van een heftruck in Den Bosch

Hendrikse Verhuur levert heftrucks in Den Bosch. Omdat wij de beschikking hebben over onze eigen transportmiddelen kunnen we de volgende dag al lever in uw woonplaats.

Neem contact met ons op als uw meer informatie wil over het transport van onze heftrucks. Hendrikse Verhuur is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 tot 12:30.

Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Den Bosch dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

Bent u nu geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.