Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Als u op zoek bent naar een heftruck in Breda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van heftrucks in Breda en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een elektrische heftruck, een diesel heftruck of een LPG heftruck, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Wij hanteren lage prijzen om te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een heftruck te kunnen huren.

Een heftruck huren in Breda

Een heftruck is onmisbaar in veel magazijnen en opslagplaatsen. Met een heftruck kunt u namelijk snel en efficiënt zware lasten verplaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een snellere doorstroming van goederen, maar ook voor een hogere productiviteit en minder fysieke belasting voor de werknemers.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:

Veiligheid staat voorop bij Hendrikse Verhuur

Bij het werken met een heftruck is veiligheid natuurlijk van groot belang. Onze heftrucks voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo zijn al onze heftrucks voorzien van een achteruitrijcamera en een systeem dat automatisch de snelheid vermindert als de heftruck een bocht maakt. Ook beschikken al onze heftrucks over een geldige keuring, zodat u altijd veilig en verantwoord kunt werken.

Neem contact met ons op als uw meer informatie wilt over onze heftrucks. Hendrikse Verhuur is bereikbaar op ma tot en met vrijdag van 06:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 tot 12:30.

Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Hendrikse Verhuur staat garant voor topkwaliteit in de heftrucks. Met de elektrische, LPG en diesel heftrucks heeft u altijd het beste van het beste. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent komen de krachtige diesel heftrucks goed van pas. En als u vooral binnen aan het werk bent in Breda, dan zijn de elektrische en LPG heftrucks een mooie optie. Deze heftrucks zijn ook nog eens zuinig en ze maken geen geluid.

Bent u nu geïnteresseerd in het huren van een heftruck, neem contact met ons op. Dit kan door de heftruck online te huren of een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.