Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Baarn en omgeving? Veel tillen en verplaatsen tegelijk kan makkelijk met een heftruck van Hendrikse Verhuur. Een heftruck huren in Baarn en omgeving is makkelijk gedaan. Hendrikse Verhuur heeft verschillende soorten heftrucks in het assortiment beschikbaar. Hierdoor vindt u altijd de juiste heftruck voor uw klus!


Heftruck huren in Baarn

Een heftruck huren in Baarn is uitermate geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zakelijke partijen kunnen de heftrucks huren voor logistieke oplossingen. Met Hendrikse Verhuur heeft u altijd genoeg heftrucks in uw magazijn rijden. U werkt efficiënt en snel met de heftrucks van Hendrikse Verhuur. De heftrucks voldoen aan alle benodigde specificaties en eisen. 

Welke heftruck huren in Baarn?

Hendrikse Verhuur heeft twee soorten heftrucks die u kan huren in Baarn en omgeving: Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen deze altijd in het magazijn gebruikt worden. Deze heftrucks zijn ook voor ruwe terreinen beschikbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren? De LPG heftruck en elektrische heftruck passen hier perfect bij. 

Heftrucks voor buitenterrein

Heeft u een klus in de buitenlucht? De heftrucks van Hendrikse Verhuur passen hier perfect bij. De diesel heftruck is hier een uitstekende keuze voor. U handelt snel en gemakkelijk met de diesel heftruck. Deze heeft nét wat meer vermogen. Tijd en moeite worden u bespaard in Baarn met een heftruck van Hendrikse Verhuur. Huur online uw heftruck!
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.