Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Wilt u een heftruck huren in Arnhem?

Heeft u een heftruck nodig in omgeving Arnhem? Huur gemakkelijk online een heftruck bij Hendrikse Verhuur. Het huren van heftruck is een uitstekende oplossing wanneer u zware goederen moet verplaatsen of tillen, op een efficiënte en veilige manier. Wij beschikken over een breed assortiment, zodat u altijd de juiste heftruck huurt voor uw terrein.

Het gebruik van heftrucks is vaak essentieel in industrieën, zoals magazijnen, bouwplaatsen en logistieke centra. In plaats van een heftruck te kopen, kan het huren ervan een slimme keuze zijn, vooral als je tijdelijke behoeften hebt of de kosten van aanschaf en onderhoud wilt vermijden. Wanneer u besluit een heftruck te huren in Arnhem, voor bijvoorbeeld transport of orderpicking, kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Heftruck huren in Arnhem voor magazijnen

Vaak komt het voor dat er veel goederen naar het magazijn verplaatst moeten worden of dat goederen juist het magazijn verlaten. Wanneer u een heftruck wilt huren in Arnhem dat ook in magazijnen of bedrijfshallen gebruikt mag worden, zijn er twee soorten heftrucks.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG-heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Arnhem, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Krachtige heftruck huren voor ruwterrein

Bent u uitsluitend buiten aan het werk in Arnhem en wenst u een krachtige en snelle heftruck? Dan voldoet de diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in Arnhem, dan kunt u bij ons alleen een heftruck huren van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel. Het huren van een heftruck biedt dus vele voordelen.

  • Flexibiliteit en kostenbesparing: Kies zelf de exacte periode die je nodig hebt voor het huren van een heftruck voor een tijdelijk project of seizoensgebonden pieken. 
  • Geen onderhoudsverantwoordelijkheid: Hendrikse Verhuur zorgt voor regelmatig onderhoud en de reparaties, je hebt door het huren van een heftruck dus geen onderhoudsverantwoordelijkheid. Bespaar geld en tijd. 
  • Moderne en betrouwbare heftrucks: Wij beschikken over een breed assortiment aan heftrucks die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.