Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Problemen met het tillen van zware spullen? Hendrikse Verhuur levert heftrucks in Alphen aan den Rijn bij u op locatie! Wij kunnen zelfs de volgende dag al leveren als u er haast bij heeft!

Bij Hendrikse Verhuur staan veel verschillende heftrucks om doelmatig te werken op elk terrein en bij alle omstandigheden. Voor elke heftruck hanteren wij een aantrekkelijke huurprijs.

Heftruck huren in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een heftruck in Alphen aan den Rijn, dan staat Hendrikse Verhuur met snelle service, lage tarieven in huur en een brede keuze voor u paraat. Hiernaast staan wij ook voor veiligheid: bij ons is het belangrijk dat de heftrucks veilig en makkelijk voor u te gebruiken zijn.

U heeft de keuze uit de volgende heftrucks:

Levert Hendrikse Verhuur ook in Alphen aan den Rijn?

Hendrikse Verhuur levert heftrucks in Alphen aan den Rijn. Omdat wij de beschikking hebben over onze eigen transportmiddelen kunnen we de volgende dag al leveren in uw woonplaats.

Neem contact met ons op als uw meer informatie wil over het transport van onze heftrucks. Hendrikse Verhuur is bereikbaar op ma tot en met vrijdag van 06:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 tot 12:30.

Elektrische, LPG en Diesel heftrucks

Onze heftrucks zijn van de krachtige merken Hyster, Still en ICC – onderverdeeld in elektrische, LPG en diesel heftrucks. Om de kwaliteit van deze heftrucks hoog te houden, worden ze elk jaar geïnspecteerd door deskundigen. Hierdoor zijn er nooit problemen of gebreken aan de heftruck als u een heftruck huurt.

U kunt uw heftruck online bestellen, maar u kunt ook een offerte aanvragen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.