Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
De juiste heftruck in Harskamp nog niet gevonden? Dan helpt Hendrikse Verhuur u graag mee. Bij Hendrikse Verhuur huurt u online zeer gemakkelijk een heftruck voor in. Waarom u verstandig huurt bij Hendrikse Verhuur?
  1. Altijd lage huurprijzen
  2. Actief in de verhuur van heftrucks sinds 1998
  3. Betrouwbare en flexibele service: morgen uw heftruck in Harskamp geleverd

Welke heftruck bij mij past?

Er zijn verschillende soorten heftrucks, maar allen verzorgen hetzelfde werk. Het voornaamste verschil? Het gaat erom of u buiten en/of binnen te werk gaat en met welke ondergrond.

De diesel heftruck is uitsluitend buiten te gebruiken en is ook met zachte ondergronden in te zetten. Het heeft een krachtige motor en een sterke vork. Door de motor mag deze niet binnen ingezet worden.

Bent u daarentegen binnen aan het werk? Dan is de lpg of elektrische heftruck uitstekend. Deze komen zowel buiten als binnen van pas. Dit zijn stille en zuinige modellen, die zwaar werk licht maken.

100% betrouwbare heftruck in Harskamp

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel bij het huren en gebruiken van machines. Daar waar mogelijk, waarborgen wij uw veiligheid door het volgende:

Hendrikse Verhuur is aangesloten bij onder andere Verhurend Nederland. Dit betekent dat u met een betrouwbaar gevoel een heftruck bij ons kunt huren. Om ervan uit te gaan dat u een 100% functionerende heftruck huurt, controleren onze specialisten iedere heftruck na verhuur. Bovendien worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd door een onafhankelijke partij, waardoor Hendrikse Verhuur voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften.

Heftruck Harskamp? Dit kan heel eenvoudig online. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Langer huren betekent lagere tarieven

Heeft u een langdurige project op de planning? Dat geeft u alleen maar voordelen. Een langere huurperiode levert u lagere huurprijzen op.

Direct een heftruck nodig? Dankzij ons zelfstandige wagenpark en het grote assortiment aan verhuurklare heftrucks, heeft u uw heftruck morgen op uw locatie! U kunt online een hoogwerker huren. Heeft u advies nodig welke hoogwerker er bij uw klus past? Neem gerust contact met ons op!
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.