Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Uw heftruck tijdelijk buiten gebruik of heeft u onverwacht een grotere druk op de werkvloer? Bij Hendrikse Verhuur huurt u online zeer gemakkelijk een heftruck voor in Harderwijk. Waarom u verstandig huurt bij Hendrikse Verhuur?
  1. De laagste huurtarieven
  2. Actief in de verhuur van heftrucks sinds 1998
  3. Betrouwbare en snelle service: morgen uw heftruck in Harderwijk geleverd

De snelle levering is mede mogelijk door ons zelfstandige wagenpark. Hier onderhouden wij een groot assortiment aan heftrucks en hebben wij eigen vervoer om uw heftruck direct af te leveren. Zo kunt u direct verder met wat belangrijk is!

Heftruck Harderwijk; diverse uitvoeringen

Een heftruck neemt het zware werk uit handen. Bijvoorbeeld sjouw- en magazijnwerk. Het is daarom belangrijk om de juiste heftruck te huren. Uitsluitend zware objecten in de buitenlucht verplaatsen? Dan is de diesel heftruck geschikt. Deze mag uitsluitend buiten gebruikt worden door de diesel motor. Het voordeel? Deze biedt meer kracht, stabiliteit en snelheid.

Heeft u de heftruck ook binnen nodig, voor bijvoorbeeld in het magazijn? Dan heeft u de mogelijkheid tussen de lpg en elektrische heftruck. Deze stoten niets tot nauwelijks stoffen uit, maken weinig geluid en kunnen ook buiten ingezet worden.

Certificaten en keuringen

Veiligheid en betrouwbaarheid staat voorop bij iedereen die betrokken is bij Hendrikse Verhuur. Daar waar mogelijk, waarborgen wij uw veiligheid.

Hendrikse Verhuur is aangesloten bij onder andere Verhurend Nederland. Dit betekent dat u met een betrouwbaar gevoel een heftruck bij ons kunt huren. Bovendien worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd. Na ieder verhuur controleren onze specialisten iedere centimeter van de heftruck. Hendrikse Verhuur voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.