Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Veel sjouw en/of magazijnwerk op de planning? Bent u daarom op zoek naar extra handen? Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in Gouda, die direct geleverd kunnen worden op uw locatie. Waarom u na Hendrikse Verhuur niet meer verder hoeft te zoeken?

  1. De laagste huurtarieven;
  2. Actief in de verhuur van heftrucks sinds 1998;
  3. Betrouwbare en snelle service: morgen uw heftruck al geleverd.
     
Hendrikse Verhuur beschikt over een zelfstandig wagenpark, met talloze heftrucks die klaar staan voor de verhuur. Wij kunnen morgen al op uw locatie leveren!

Voordelen van een heftruck huren in Gouda

Het hoeft u vast niet verteld te worden waarom een heftruck van toepassing komt bij zwaar werk. Het is echter wel belangrijk om de juiste heftruck uitvoering te huren. Bent u uitsluitend buiten aan het werk? Dan voldoet de diesel heftruck aan uw wensen. Een heftruck met een krachtige motor, waardoor u snel te werk kunt gaan.

Werkt u ook binnen met de heftruck? Bijvoorbeeld in het magazijn? Dan raadt Hendrikse Verhuur de lpg of elektrische heftruck aan. Deze stoten niets tot nauwelijks stoffen uit, maken weinig geluid en kunnen ook buiten ingezet worden.

Controle en inspecties van heftrucks

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Hendrikse Verhuur. Daar waar mogelijk, waarborgen wij uw veiligheid. Iedere heftruck wordt jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd. Bovendien controleren onze specialisten de heftruck van top tot teen na ieder verhuur.

Hendrikse Verhuur voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften. Ook is het lid van Verhurend Nederland, zodat u met een betrouwbaar gevoel uw heftruck in Ermelo kunt huren.

Heftruck Gouda? Dit kan heel eenvoudig online. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.