Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Elektrische hoogwerkers huurt u bij Hendrikse Verhuur. Door ons brede assortiment is er voor ieder soort project een geschikte elektrische schaarhoogwerker. Afhankelijk van het type project, de vereiste werkhoogte en het hefvermogen kiest u uw type elektrische hoogwerker.

Welke elektrische hoogwerker past bij uw project?

Bij Hendrikse Verhuur heeft u keuze uit verschillende elektrische hoogwerkers. Wij zullen de verschillende type hoogwerkers bespreken zodat u precies weet welke elektrische hoogwerker past bij uw project.

De elektrische schaarhoogwerker is geschikt voor klussen waarbij de uitstoot van gassen beperkt moet worden. De schaarhoogwerker is gebruiksvriendelijk voor de omgeving en kan gehuurd worden vanaf een werkhoogte van 7.80 meter en maximaal tot een hoogte van 15.70 meter.

Heeft u een klus op grootte hoogte? Dan is de elektrische knikarmhoogwerker de oplossing. Met een werkhoogte vanaf 11.14 meter en maximaal tot een hoogte van 21.00 meter is een klus in de hoogte geen probleem.

Bent u op zoek naar een elektrische hoogwerker die overal inzetbaar is? Huur dan de elektrische telescoophoogwerker. Dankzij de snelheid, stabiliteit en onovertroffen reikwijdte zijn deze hoogwerkers voor iedere klus inzetbaar.

Knikarmhoogwerker Elektrisch
Knikarmhoogwerker
Elektrisch
100% elektrische modellen beschikbaar
Elektrische
Schaarhoogwerker
100% elektrische modellen beschikbaar

Waarom een elektrische hoogwerker huren?

Aan het huren van een elektrische hoogwerker zijn vele voordelen verbonden. Wij bespreken de belangrijkste voordelen:

  • Beschikt voor binnenwerk: elektrische hoogwerkers zijn uitermate geschikt voor binnenwerk omdat ze geen uitstoot tot hebben en weinig geluid maken. Hierdoor kunnen ze worden gebruikt in omgevingen waar ventilatie beperkt is en geluidsoverlast niet is toegestaan.
  • Eenvoudige bediening: door de soepele en nauwkeurige bediening is een elektrische hoogwerker eenvoudig in gebruik. Dit helpt bij het uitvoeren van taken waar precisie van belang is.
  • Elektrische hoogwerkers werken op elektriciteit in plaats van diesel of benzine. De hoogwerkers stoten dus geen schadelijke stoffen uit wat beter is voor de luchtkwaliteit en het milieu.
  • Wanneer u een hoogwerker nodig hebt in de binnenstad, staat niet iedereen te wachten op geluidsoverlast. Elektrische hoogwerkers zijn stiller dan hoogwerkers die op brandstof werken.

Elektrische hoogwerker huren – veilig werken en voordelig huren

Bij Hendrikse verhuur huurt u veilig en voordelig een elektrische hoogwerker die geschikt is voor uw project. Onze machines moeten er voor zorgen dat zwaar en hoog werk voor iedereen eenvoudig en veilig is. De elektrische hoogwerkers zijn geschikt voor zowel bedrijf als particulieren en kunnen ingezet worden voor grote en kleine projecten.

U huurt voordelig een elektrische hoogwerker voor iedere periode. Wij hebben de beschikking over ons eigen wagenpark, daarom maakt u bij ons gebruik van lage tarieven. Twijfelt u welke elektrische hoogwerker het best past bij uw klus? U kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies van specialisten.  

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.